آیفون 2019 با 3 لنز عرضه می شود
فارس - اپل قصد دارد در سال 2019 آیفون را با تغییراتی اساسی روانه بازار کند که از جمله آن ها می توان به استفاده از سه لنز در طراحی دوربین پشتی این گوشی اشاره کرد. با طراحی دوربین آیفون 2019 به این شیوه می توان انتظار داشت که قابلیت های تازه ای به دوربین مذکور اضافه شود که آن را تا حد یک دوربین حرفه ای با امکانات منحصر به فرد ارتقا می دهد.هر یک از این لنزها با دقت 12 مگاپیکسلی طراحی می شوند تا در نهایت دوربینی قدرتمند برای عکاسی و فیلم برداری ازطریق آیفون در دسترس علاقه مندان قرار بگیرد.
شناسایی باکتری نفت خوار توسط محققان کانادایی
مهر - پاک کردن لکه ها و آلودگی های نفتی از محیط زیست یکی از چالش های بزرگ جوامع انسانی است و اکنون محققان برای این کار متوسل به نوع خاصی از باکتری شده اند. این باکتری که Alcanivorax borkumensis نام دارد، به علت علاقه خود به تغذیه از هیدروکربنات های تشکیل دهنده نفت شهرت دارد.
محققان کانادایی با جداکردن آنزیم های کلیدی مورد استفاده این باکتری توانسته اند آلودگی های نفتی خاک را در شرایط آزمایشگاهی پاک سازی کنند.آلودگی های نفتی در سال های اخیر به خطری جدی برای کره زمین مبدل شده و جریان های آبی در اقیانوس ها بیش از حدی که قبلا تصور می شد می توانند موجب انتشار این نوع آلودگی ها شوند.
استفاده از این روش در محیط آزمایشگاهی منجر به از بین رفتن ۸۰ درصد از آلودگی های نفتی شد و انتظار می رود در آینده این رقم باز هم افزایش یابد.
درمان یک بیمار فلج با کاشت الکترود در مغز 
مهر -محققان دانشگاه کلتک موفق به بازگرداندن حس لامسه به بازوی یک مرد فلج شدند تا وی در صورت تماس دیگران با دستش بتواند آن را حس کند.برای تحقق این دستاورد بی سابقه محققان الکترودهایی را در قشری از مغز کاشتند تا از این طریق و با شبیه سازی فعالیت رشته های عصبی مرتبط با درک حس لامسه، شناسایی احساسات مختلف برای فرد فلج از طریق ارسال علایم الکتریکی مختلف ممکن شود.محققان می گویند با تکمیل این تحقیقات در آینده زمینه برای تولید پروتزها و اندام مصنوعی فراهم خواهد شد که به کاربران امکان می دهد احساسات از دست رفته خود به علت فلج شدن را احیا کنند. پژوهشگران می گویند این روش را می توان به دیگر اندام انسان های فلج هم تسری داد تا آن ها هم قادر به درک حس لامسه باشند. 
باج افزار جدید از کاربر می خواهد بازی کند
فارس - کارشناسان به تازگی باج افزاری را کشف کرده اند که پس از ابتلای رایانه کاربر به جای دریافت پول از او می خواهد یک ساعت بازی رایانه ای انجام دهد.
این باج افزار  از کاربر می خواهد بازی رایانه ای PlayerUnknown's Battlegrounds را انجام دهد. این مورد برخلاف باج افزارهای دیگر از کاربر پول نمی خواهد و فقط کاربران را وادار می کند بازی های رایانه ای انجام دهند.در پیام این باج افزار آمده است:  PUBG فایل های شما را رمزگذاری کرده است. اما نگران نباشید باز کردن این رمز کار مشکلی نیست. من پول نمی خواهم. فقط از شما می خواهم یک ساعت بازی رایانه ایPUGB را انجام دهید.کارشناسان تایید کرده اند این باج افزار به طور واقعی فایل های رایانه را قفل می کند اما پس از سه دقیقه بازی فایل ها باز می شود.
اینستاگرام حالت پرتره را به ویژگی های خود افزود
مهر -اینستاگرام چند ویژگی جدید  را به ویژگی های خود افزوده که مهم ترین آن ها «حالت پرتره» است و Focus نامیده می شود. این اپلیکیشن  روشی جدید برای mention کاربران دیگر  در استوری ها ارائه کرده است.Focus در اصل  همان حالت پرتره است که در تمام موبایل های هوشمند جدید وجود دارد. بر اساس اعلام اینستاگرام دکمه Focusزیر دکمه «ثبت» قرار دارد و به محض این که فردی در دید دوربین قرار گیرد، کاربر متوجه می شود تمرکز عکس روی فرد است و پس زمینه عکس به آرامی محو می شود. در این وضعیت می توان به سادگی عکاسی یا فیلم برداری کرد. علاوه بر آن روشی جدید برایmention کاربران دارای دستگاه های iOS عرضه شده است. استیکر @mention در بخش استیکرها وجود دارد. پس از انتخاب، کاربر می تواند نام افراد را به راحتیmention کند. به گفته اینستاگرام این ویژگی برای آیفون 6S و بالاتر وهمچنین چند دستگاه اندروید عرضه شده است.
ماهواره "تس" در جست وجوی "زمین دوم"!
ناسا در حال آماده‌سازی مراحل پرتاب "ماهواره نقشه‌بردار فراخورشیدی گذران"(Transiting Exoplanet Survey Satellite) است . این ماهواره ماموریت "کپلر" را ادامه خواهد داد و به دنبال سیاره ای قابل سکونت خواهد بود.به گزارش ایسنا، "تس"، جانشین تلسکوپ فضایی "کپلر" می شود که تا چند ماه آینده سوخت خود را به اتمام خواهد رساند.  تفاوت‌های مشخصی میان این دو ماموریت وجود دارد، گرچه هر دوی آن‌ها به دنبال یافتن مکانی در فضا برای زندگی بشر هستند.ماموریت "تس" دومین تلاش ناسا برای یافتن سیاره یا سیاراتی است که در خارج از منظومه شمسی قرار دارند. به طور کلی این فضاپیما به دنبال یافتن سیاره ای قابل سکونت است که بتواند به عنوان " زمین دوم" محسوب شود یا حتی حاوی موجودات فضایی باشد.