نگرانی کاربران آمازون از فروش ابزار شناسایی صورت
مهر - طرفداران حفظ حریم خصوصی در آمریکا از آمازون خواسته اند ابزار شناسایی صورت خود را به سازمان های دولتی نفروشد زیرا با کمک آن می توانند سیستمی بسازند که به طور خودکار افراد را شناسایی کند.آن ها معتقدند دسترسی عظیم این شرکت سبب می شود نیروهای پلیسی که مجهز به دوربین هستند بتوانند افراد را بدون توجه به این که در جنایتی شرکت داشته اند یا خیر، به طور واقعی دنبال کنند. شرکت آمازون نیز در بیانیه ای ایمیلی تاکید دارد همه مشتریانش ملزم هستند از قانون اطاعت کنند و دربرابر استفاده از این محصول مسئولیت دارند.طبق این بیانیه برخی سازمان ها از برنامه برای یافتن افراد دزدیده شده و برخی از شهربازی ها برای رصد کودکان گمشده استفاده کردند.


کشف جدیدترین نسخه آسیب پذیری امنیتی
مهر - اینتل، گوگل و مایکروسافت نسخه جدیدی از آسیب پذیری امنیتی «اسپکتر» را کشف کرده اند که «واریانت ۴» نام گرفته است.آسیب پذیری امنیتی جدید اطلاعات حساس فرد را از طریق یک کانال فرعی در معرض خطر قرار می دهد. این حمله به طور معمول در مرورگرهای وب (مانند جاوا اسکریپت) مشاهده می شود. هرچند اینتل تاکنون شواهدی از این امر پیدا نکرده است.


استفاده آسان تر از پروتز دست با فناوری جدید
ایرنا - محققان دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی با همکاری محققان دانشگاه چپل هیل، فناوری جدیدی را برای رمزگشایی سیگنال های عصبی عضلات توسعه دادند که امکان کنترل دست و مچ مصنوعی را فراهم می کند.این تحقیقات بر اساس مدل سازی های کامپیوتری انجام شده است که رفتار ساختارهای طبیعی بازو، مچ و دست را شبیه سازی می کنند. این فناوری به منظور ساخت رابط های کامپیوتری جدید برای کارهای مختلف از جمله بازی ها و طراحی با استفاده از کامپیوتر نیز کاربرد دارد.
بدین ترتیب مغز هر شخصی قادر است با ارسال سیگنال های کنترل کننده، این مدل عمومی را به حرکت درآورد.


فیزیکدان فنلاندی برنده نوبل فناوری شد
ایسنا-جایزه نوبل فناوری به «تومو سونتولا» فیزیکدان فنلاندی برای ابداع فناوری نوین کاهش اندازه دستگاه های پیچیده اعطا شد. او برای ابداع فناوری نوین کاهش اندازه دستگاه های پیچیده برنده این جایزه شده است.این دانشمند ۷۴ ساله برنده جایزه ای به ارزش یک میلیون یورو شده است.تومو سونتولا در سال ۱۹۷۴ میلادی موفق به ساخت فناوری ALD (رسوب لایه اتمی) در مقیاس نانو شد که اکنون در سراسر جهان استفاده می شود.فناوری او در تولید لایه های بسیار نازک برای دستگاه های مختلف مانند رایانه، موبایل، میکروپردازشگر و دستگاه های حافظه دیجیتالی به کار می رود.


دانشمند ایرانی برای بافت مصنوعی چاپگر سه بعدی ابداع کرد
مهر -یک دانشمند ایرانی همراه گروهی از محققان، پرینتر سه بعدی زیستی برای چاپ بافت های مصنوعی ابداع کرده است. خادم حسین می گوید: این چاپگر دارای یک تراشه microfluidic (میکروسیال) به اندازه و شکل یک میکروتراشه  و  ورودی‌های چندگانه است، بنابراین می‌تواند با بیش از یک ماده حاوی سلول در یک زمان چاپ کند.تاکنون، این چاپگر برای ایجاد اشکال ساده، شبیه‌سازی ۳ بعدی بافت عضلانی و بافت‌های هم‌بندی عضله با اسکلت و همچنین تومورهای جعلی همراه با عروق خونی استفاده شده است. علاوه بر این، بافت‌های تولید شده در بدن موش‌ها کار گذاشته شده و بدن موش‌ آن ها را پس نزده است.


ایستگاه های شارژ خودروی برقی که ناگهان ظاهر می شوند
ایسنا- قرار است در شهر اکسفورد ایستگاه های شارژ الکتریکی خودرویی نصب شوند که به طور ناگهانی ظاهر می شوند و هنگامی که به آن ها نیازی نباشد، زیر زمین پنهان می شوند. شورای شهر اکسفورد بودجه ای معادل نیم میلیون پوند برای این ایستگاه های شارژ که ناگهان ظاهر می شوند اختصاص داده است.برای ساخت این سیستم به ۴۷۰ هزار پوند نیاز است که به وسیله یک اپلیکیشن فعال می شود. جالب آن که هنگامی که به این ایستگاه شارژ نیازی نباشد زیر زمین پنهان می شود.قرار است به طور آزمایشی ۲۰ ایستگاه شارژ سریع در خیابان های مسکونی این شهر نصب شود.