ضرر ۱۲۵ میلیارد دلاری سهام‌داران فیس‌بوک طی یک روز
تسنیم - تنها طی دو ساعت پس از انتشار ارزیابی‌های جدید از آینده فیس‌بوک طی سال‌های آینده، سهام این شرکت بیش از ۲۰ درصد ارزش خود را از دست داد. سهام فیس‌بوک در بازارهای بورس در پایان معاملات روز چهارشنبه و طی تنها یک روز با کاهشی بیش از 20 درصدی موجب وارد آمدن خسارتی 125 میلیارد دلاری به سهام‌داران آن شد. این کاهش شدید ارزش سهام فیس‌بوک پس از آن رخ داد که مدیران این شرکت از کاهش حاشیه سود این شرکت برای چندین سال آینده خبر دادند، کاهشی که علت آن هزینه‌های ناشی از بهبود امنیت حریم خصوصی و کاهش تبلیغات تجاری است. به نوشته رویترز و آکسیوس، قوانین و مقررات جدید اتحادیه اروپا در حمایت از حریم خصوصی کاربران و ماجرای رسوایی شرکت کمبریج آنالیتیکا در سوءاستفاده از اطلاعات کاربران فیس‌بوک برای اثرگذاری بر جهت‌گیری رأی‌دهندگان در انتخابات آمریکا و گسترش شبکه‌های جدید اجتماعی همچون اینستاگرام نیز در کاهش ارزش سهام فیس‌بوک اثرگذار بوده است.
توئیتر ۵۸ میلیون حساب کاربری را تعلیق کرد
مهر - طبق آمار موجود، توئیتر در سه ماه آخر ٢٠١٧ حداقل ۵۸ میلیون حساب کاربری مشکوک را تعلیق کرده است. این آمار نشان دهنده حمله دوباره این شرکت به حساب های کاربری مشکوک در این شبکه اجتماعی است. پیش از این سرمایه گذاران توئیتر نگرانی خود را درباره تعلیق حساب های کاربری مشکوک و تاثیر آن بر رشد تعداد کاربران این شبکه اجتماعی اعلام کرده بودند. توئیتر حساب های کاربری تقلبی را این گونه مشخص می کند که حداقل به مدت یک ماه هیچ فعالیتی نداشته اند.  این در حالی است که هفته قبل توئیتر گزارش نشریه واشنگتن پست مبنی بر حذف ٧٠ میلیون حساب کاربری در فاصله ماه های می تا ژوئن را تایید کرد.
سهام داران فیس بوک خواهان اخراج 
مارک زاکربرگ شدند
مهر - پس از کاهش ١٥٠ میلیون دلاری ارزش بازاری فیس بوک، یکی از سهام‌داران این شرکت پیشنهاد اخراج زاکربرگ به عنوان رئیس این شرکت را داده است. آن ها دلیل این اقدام را مدیریت نادرست او در رسوایی های اخیر  از جمله افشای اطلاعات توسط شرکت کمبریج آنالیتیکا، دخالت روسیه در انتخابات آمریکا و اخبار جعلی می دانند.  شرکت سرمایه گذاری Trillium Asset Management  که ١١ میلیون دلار از سهام فیس بوک را در اختیار دارد پیشنهادی را برای جدا کردن نقش زاکربرگ به عنوان مدیر ارشد اجرایی و رئیس این شرکت  ارائه کرده است. در این پیشنهاد آمده است که سهام داران  نمی توانند قدرت زاکربرگ را کنترل کنند زیرا او حدود ٦٠ درصد سهام  مدیریتی فیس بوک را به عنوان مدیر ارشد اجرایی و  رئیس شرکت در اختیار دارد.  مدیر ارشد اجرایی که رئیس شرکت نیز است قدرت تاثیرگذاری زیادی روی هیئت رئیسه و برنامه های آن دارد و نظارت مدیریتی را تضعیف می کند. جدا کردن ریاست و مدیریت ارشد اجرایی از میزان اختلافات می کاهد.
انسان‌ها در مراسم ختم خودشان حضور می‌یابند!
ایسنا - "ایان پیرسون" یک آینده‌نگر و دانشمند انگلیسی مدعی شد که تا چند دهه دیگر،ممکن است انسان‌ها بتوانند به وسیله ادغام ذهن‌ با ماشین‌ها، به نوعی "جاودانگی" دست یابند.این به این معناست که اختیار ذهن انسان‌ها بیش از این دست خودشان نخواهد بود. پیرسون که تاکنون ۸۵ درصد از پیش‌بینی‌هایش درباره آینده درست بوده است، راجع به اظهاراتش از عبارت "جاودانگی الکترونیکی"(electronic immortality) استفاده کرده است.