
رفع خطا گوگل وبمستر (بخش اول)
رفع خطای server_error
(شما به عنوان یک سئوکار باید بار برخی از این اصطلاحات آشنایی داشته باشید و به جهت طولانی شدن بحث از عنوان کردن جزئیات خودداری می شود اگر با موردی آشنایی ندارید فقط در گوگل کمی سرچ کنید)
———-
همانگونه که از نام آن پیداست خطاهای سرور در گوگل وبمستر زمانی رخ میدهند که رباتهای خزنده گوگل نتوانسته باشند با سرورهای سایت شما ارتباط برقرار کنند. برای خطاهای سرور نیز باید فوراً اقدام کنید چرا که ممکن است آسیب بزرگی به سایت شما برساند.
چه زمانی خطای سرور رخ میدهد؟
هنگامی که رباتهای خزنده گوگل در صفحات سایت شما میخزند، مدت زمان خاصی را برای بارگذاری اختصاص میدهند. اگر در این مدت بنا به دلایلی که در ادامه بررسی خواهیم کرد، سرور سایتتان پاسخگو نباشد، علمیات خزش متوقف میشود و خطای سرور گزارش داده خواهد شد. اصلیترین دلایل رخ دادن خطای سرور در گوگل وبمستر، جاری شدن سیل عظیم ترافیک میباشد. انواع خطاهایی که سرور اتفاق میافتد به شرح زیر است:
Timeout: وقفهای در ارتباط به وجود آمده و سرور شما در زمان مقرر به درخواست گوگل پاسخ نداده است.
Truncated headers: گوگل میتواند به سرور شما متصل شود اما اتصال قبل از ارسالهای headers قطع شد.
Connection reset: سرور شما با موفقیت درخواست گوگل را پردازش کرد. اما هیچ محتوایی را باز نمیکند زیرا ارتباط با سرور ریست شده است.
Truncated response: سرور شما قبل از اینکه گوگل بتواند اطلاعات را کامل دریافت کند، قطع شده است.
Connection refused: گوگل نمیتواند به سرور سایت شما دسترسی پیدا کند زیرا هاست شما ممکن است Googlebot را مسدود کرده باشد و یا مشکلی با تنظیمات فایروال داشته باشد.
Connect failed: گوگل قادر به اتصال به سرور سایت شما نمیباشد چون شبکه غیر قابل دسترس است.
Connect timeout: گوگل نمیتواند با سرور سایت شما اتصال برقرار کند.
No response: گوگل میتواند به سرور شما وصل گردد اما قبل از ارسال دادههای مورد نیاز!
چگونه Server Errors را حل کنم؟
با استفاده از ابراز Fetch as Google مطمئن شوید رباتهای خزنده گوگل میتوانند صفحات شما را پردازش کند. همانطور که گفته شد برای این کار از صفحه اصلی گوگل وبمستر به منوی crawl رفته و بروی گزینه Fetch as Google کلیک نمایید. سپس در کادر جستجو URL صفحه مد نظر خود را وارد کنید و گزینه FETCH ANA RENDER را بزنید.
اطمینان حاصل کنید که هاست سایت شما به درستی کار میکند یا پنهای باند آن به اتمام نرسیده است.
چک کنید که سهواً جلوی دسترسی گوگل را نگرفته باشید. گاهی این اتفاق ممکن است توسط سیستم مدیریت محتوا یا فایروال رخ داده باشد.
اگر به تازگی تغییری در خصوص نحوه ایندکس سایت خود در موتور جستجوی گوگل اعمال کردهاید، آن را به حالت قبلی بازگردانید.
مشکل را به ارائه دهنده هاست خود گزارش کنید.