پست‌های تکراری فیس‌بوک را mute کنید

فیس‌بوک باقابلیت جدید " Snooze "، از این پس به کاربرانش اجازه می دهد دوستان خود را در این شبکه روی حالت سکوت قرار دهندو آن ها را mute کنند.به گزارش ایسنا،البته این افراد هرگز متوجه نخواهند شد آن ها را در این حالت قرار داده اید.این گزینه 30 روز به شما اجازه آنفالو کردن موقتی افراد یا گروه‌ها در فیس بوک‌تان را می دهد و پس از اتمام موعد مقرر 30 روزه، فیس بوک به شما در قالب یک نوتیفیکیشن خبر می دهد که در صورت لزوم، دوباره آن فرد یا گروه را در حالت سکوت  قرار دهید.